Οι άνθρωποί μας

Οι άνθρωποί μας είναι στη διάθεσή σας και ανυπομονούν να σας υποδεχθούν στην ομάδα μας.

ΗΝΙΟΧΟΣ Α.Σ.

  1. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΥΒΑΣ MSc
  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
  3. ΜΑΙΡΗ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ

Βασίλης Καλύβας MSc
Επικεφαλής Προπονητής Στίβου

Ανταποκρινόμενος άμεσα στην πρόσκληση να αναλάβει το δύσκολο έργο ενός νέου ξεκινήματος του Κλασικού Αθλητισμού στη Φωκίδα, ο Βασίλης Καλύβας διαθέτει το μίγμα που χρειάζεται για να πετύχουμε.

Ως υποψήφιος Διδάκτορας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στον τομέα της Αθλητικής Εμβιομηχανικής, έχει μελετήσει καλά την αθλητική τεχνική και την απόδοση των πρωταθλητών. Ως κάτοχος Μεταπτυχιακού στον τομέα της Προπονητικής αθλητών υψηλού επιπέδου, διαθέτει την εξειδίκευση που απαιτείται για την αθλητική ανάπτυξη των ταλέντων του συλλόγου μας. Τέλος, η ειδικότητά του στον Κλασικό Αθλητισμό καθώς και η πολυετής εμπειρία του σε επίπεδο τόσο τυπικών αθλητών όσο και αθλητών με αναπηρίες μάς παρέχει τη βεβαιότητα ότι "κάθε παιδί είναι ξεχωριστό, κάθε παιδί είναι πρωταθλητής" και θα διδαχθεί τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας μαζί με τις σωστές τεχνικές και τις κατάλληλες ασκήσεις.


https://www.linkedin.com/in/vassiliskalivas

 

Δημήτρης Ζιακόπουλος
Προπονητής Στίβου

(Τομέας Ιτέας - Γαλαξιδίου)

Ακατάπαυστος Αθλητής και Προπονητής, ο Δημήτρης Ζιακόπουλος ανέλαβε χωρίς δισταγμό να βοηθήσει στην αναγέννηση του κλασικού αθλητισμού και στην παραλιακή ζώνη του Δήμου Δελφών. Η Ιτέα στην οποία μεγάλωσε και σήμερα κατοικεί θα αποτελέσει την έδρα αυτής της αναγέννησης. Η εξειδίκευσή του στον Κλασικό Αθλητισμό από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης είναι η εγγύηση της επιστημονικής δουλειάς που θα γίνει για την ανάπτυξη του αθλήματος, την εξέλιξη των αθλητών και την εισαγωγή νέων παιδιών στον Στίβο.

Η πολύχρονη εμπειρία του ως προπονητής περιλαμβάνει τη θέση του στον ΠΑΟΚ στις Ακαδημίες του αθλήματος. Στον ίδιο σύλλογο υπήρξε αθλητής με πολυετείς παρουσίες στα Πανελλήνια πρωταθλήματα με ποικίλες διακρίσεις, οι οποίες του έδωσαν την πείρα που χρειάζεται για να στηριχθεί η προσπάθεια του Συλλόγου μας.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100054465951704

 

Μαίρη Ανδρεοπούλου
Έφορος Στίβου

(Τομέας Γραβιάς - Παρνασσού)

Συνδυάζοντας την εμπειρία της στους τομείς του Αθλητισμού και της Τοπικής αυτοδιοίκησης η Μαίρη Ανδρεοπούλου είναι η καλύτερη πρέσβειρα του οράματος του Συλλόγου μας. Αναλαμβάνοντας τον Βόρειο τομέα του Δήμου Δελφών αποτελεί την εγγύηση ότι οι στόχοι μας για πρόοδο του Κλασικού Αθλητισμού στην περιοχή θα υλοποιηθούν.

Ως αθλήτρια τόσο του Στίβου όσο και της Ενόργανης Γυμναστικής διαθέτει την πείρα στην οργάνωση και υλοποίηση προγραμμάτων άσκησης, προπονήσεων και αγώνων αθλητικών σωματείων. Με τις σπουδές και την προϋπηρεσία της στη δημοσιογραφία θα δώσει φωνή στο όραμα του Συλλόγου μας για την επιστροφή των νέων στην αθλητική δραστηριότητα. Μόνιμη κάτοικος της Λιλαίας Φωκίδας, είναι σίγουρα πάντα στο πλάι των αθλούμενων του τομέα της.

Τέλος με την επί σειρά ετών θητεία της ως Δημοτική Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος, είναι τιμή μας που επιλέγει να προσφέρει και από ετούτο το μετερίζι.

https://www.facebook.com/andreopoulou.m.stromi

ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας για εγγραφή αθλούμενου στον Κλασικό Αθλητισμό ώστε να σας δώσουμε τις κατάλληλες πληροφορίες και οδηγίες!

ΗΝΙΟΧΟΣ Α.Σ.